Headshot (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kimo Stamboel, Timo Tjahjanto
Actori: Julie Estelle, David Hendrawan, Chelsea Islan, Epy Kusnandar, Iko Uwais
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Headshot

Iko Uwais este Ishmael, un tânăr care se trezește pe o plajă, fără memorie și cu răni puternice la cap. Pe măsură ce este îngrijit de o tânără și frumoasă doctoriță, amintirile lui Ishmael încep să revină și să îl chinuie. Apoi vine violența… Dulcea, dulcea violență.

“Headshot” îl numește pe Iko Uwais ca Ishmael, un om care sa găsit spălat pe o plajă și a pus o comă timp de două luni datorită faptului că a fost împușcat în cap. Se trezește și nu-și amintește nimic despre el însuși. El descoperă din flashback-uri, membri ai bandelor trimise să-l ucidă și un incredibil set de abilități, că el este un fost asasin / șef al șefului crimei, Lee.

Când Ailin (asistentul care a îngrijit Ishmael timp de două luni și a plăcut să) este răpit de Lee; Ishmael se stabilește într-o misiune de salvare a lui Ailin și să se confrunte cu Lee o dată pentru totdeauna. “Headshot” a fost ultimul film pe care l-am văzut în cadrul celui de-al 52-lea Festival Internațional de Film de la Chicago anul acesta și a fost un mod foarte plin de acțiune pentru a părăsi festivalul până anul viitor.