Mile 22: Misiune secreta (2018) Film Online Subtitrat in Romana


O echipa de paramilitari de elita din filmul Mile 22: Misiune secreta online subtitrat, trebuie sa transporte in siguranta un detinut strain extrem de important pe o distanta de 22 de mile, de la ambasada Americii pana la punctul de extractie din sudul Asiei. Suspectul detine informatii de risc major pentru siguranta mondiala care ar putea declansa atacuri teroriste catastrofale in toata lumea.

Echipa de interventie, supranumita „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil si necunoscut. Aceasta rezista cu greu in fata atacurilor sistematice venite din partea autoritatilor locale si cartelurilor mafiote, pornite sa puna mainile pe prizonier.

In acest weekend mai vedem Mile 22: Misiune secreta online subtitrat, cu Mark Wahlberg in rolul liderului unui trupe de elita americane specializate in operatiuni sub acoperire, si coloratul Bad Times at the El Royale/Vremuri grele la El Royale, care incepe cu misteriosul, dar atat de utilizatul “sapte straini cu sapte secrete se intalnesc in…”. I Still See You/Blestemul celor ramasi porneste de la premisa serialului The Leftovers/Cei ramasi si ii da o turnura horror, iar apreciatul film islandez Woman at War/Kona fer i strið/Femeie in razboi da o fata activismului ecologic si ofera un atasant melanj de genuri.


Regia: Peter Berg
Actori: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare