Serial Online Subtitrat in Romana


Serialul Vikingii – Vikings online subtitrat urmareste aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul Vikingii – Vikings ne prezinta viata si actiunile bandei de vikingi, dar si a familiei lui Ragnar si drumul sau catre tronul triburilor vikinge. Pe langa faptul ca este un luptator neinfricat, Ragnar imbratisaza traditiile si devotamentul catre zei, legenda spunand ca era un descendent direct al lui Odin, zeul razboiului si al razboinicilor.

Este un subiect atins in multe productii de epoca. Pentru fiecare vizionar care a facut istorie au existat zeci si sute gata sa-i puna bete in roate, sa-l declare nebun, tradator sau eretic. Noua ne-a placut diplomatia extraordinara a scenaristilor serialului si modul cum acestia l-au transformat pe Ragnar. Dintr-un erou ce in primele minute ale serialului se napusteste ca o bestie asupra unui dusman. Intr-un oponent redutabil in agora scandinava, unde foloseste teama de necunoscut a lui Haraldson ca mijloc de convingere a celor din jur.

Nu trebuie decat sa urmaresti serialul pentru a vedea ca metodele lui Haraldson impotriva lui Ragnar devin tot mai murdare. Si ca nobilul nu se va da in laturi de nimic pentru a-l scoate pe erou din joc. Faptul ca omul care a inspirat personajul dainuieste in continuare in literatura scandinava, fiind eroul unui interminabil sir de poeme, sugereaza ca in acest caz a invins vizionarul.


Regia: Michael Hirst
Actori: Clive Standen, Travis Fimmel, Jessalyn Gilsig, Gustaf Skarsgård
Anul: 2013
Gen: Drama, Aventura, Actiune, Seriale Online
Durata: 44 minute
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Vikingii – Vikings SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09

S05E10

S05E11

S05E12


S05E13